Zeytinburnu Emo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zeytinburnu Emo

$anLıYız $öhRetiz,RéqLamz marKayız,FaLaNz FiLaNız,KraLını diiL aLaYını ßaSarız; Tehq FarkıMz zeyTnßurnuLu oLmaMz..!!

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Züpper iKiLi x)
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimeÇarş. Mart 25, 2009 6:29 pm tarafından gothic_khedy

» YaLNızLaR FaN CluB
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimeSalı Mart 03, 2009 12:02 am tarafından gothic_khedy

» z.ß qeL qeL xD
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 5:24 pm tarafından gothic_khedy

» kr0niq_3m0'daN NicKLeR!!!
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 5:18 pm tarafından gothic_khedy

» emo resimleri
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimeÇarş. Şub. 18, 2009 3:50 pm tarafından gothic_khedy

» Emo resimler (süper arşiv)
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 3:30 pm tarafından pherspheqdiff

» Sen kendini ne sanıyorsun
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 3:22 pm tarafından pherspheqdiff

» slmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 3:18 pm tarafından pherspheqdiff

» selaaaaaaaaaaaaamm
sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 3:17 pm tarafından pherspheqdiff

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Kategoriler..
Ortaklar

sessızlık cınayettır basen!

2 posters
YazarMesaj
OrqinaL.prenSes
üYeCiK
üYeCiK
OrqinaL.prenSes

eMoyUzz.. : emoyuz bizs emoyuz ama caqkMa diiL z.burnu emoLarından xD

sessızlık cınayettır basen! Empty
MesajKonu: sessızlık cınayettır basen!   sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 2:50 pm

Belki ellerine kan bulaşmaz; belki gözlerini yumar, kulaklarını tıkarsın; çığlıklar parçalanır duvarlarında...
Kafanı çevirirsin yardim nidalarına ya da elvedalara...
Hiçbir şey değişsin istemezsin; yolunu tutmuş, yükünü almışsındır; paylaşmayı bilmezsin....
Kimsenin yerine koyamazsın kendini; ne anlamaya, ne anlamlandırmaya çalışmazsın bir şeyleri...
Sevgiden, aşktan, dostluktan dem vurup, ortak olmazsın sorunlarıma...
Her adım atışında çekersin kendini geri; “konuş!” derim, susarsın...
Ya düşüncelerin yoktur kendine ait, ya korkarsın düşündüklerini söylemekten...
Gerçekten var mısın, ihtiyacım olduğunda ortalıkta görünmezken...
Nasıl inanırım sana; haklıya “haklı”, haksıza “haksız” diyemezken...
Sessizlikte boğulurken sesim; ancak fısıldayarak söyleyebiliyorum: “sessizlik cinayettir!”

Gidene “gitme” diyemeyenin, gelene “hoş geldin”’i ne kadar anlamlıdır bilemiyorum.
Benim gibi konuşmayıp, benim gibi yazmayandan uzak durursam; nereye götürür beni bu tekdüzelik!

Arada bir “saçmala!” desin biri, ölçüp biçeyim, düşüneyim üstünde; onun kadar sert, onun kadar umursamaz olmayayım; içim rahat olsun “yanılıyorsun” derken ve gülümseyeyim.
Dikkatli oldugumdan dikkat isterim doğru; kaçınırim kötü söz söylemekten; anlamadan itham etmek istemem; tahammül gösteremem yargısız infazlara; her duyguma bir cümle bağlayabilirim istersem; ama öfkelenmeden yazamNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu yazamam yazmasına da sövemem de kimseye...

Sessizlik izin verir karşındakine, seni dilediğince yorumlaması için...
Ve bazen, en fazla bağıranla, hiç sesi çıkmayanı ayıramam birbirinden...
Ve merak ederim: “Ne saklıyorlar benden?”

Belki gözlem yapıyorlar, belki veri topluyorlar; herkes bağırırken susmak, erdem sayılır belki; ya sessiz çoğunluğun bir parçası olmak?
Ben ağlarken gülüyorsan anlayış gösterebilirim; ben ağlarken ağlıyorsan “dostum” diyebilirim, ben kalırken gidiyorsan “korkak” sanabilirim; ben severken itiyorsan, vazgeçebilirim senden ve ben sorarken susuyorsan, katlim vaciptir demektir; ölebilirim!
Sessizlik cinayet işler bazen; ne bir tanık, ne bir kanıt bırakmaz arkasında; bazen bizim gibi sessiz, bazen tırnaklarını toprağa geçirerek, hayatımızdan çıkıp gider insanlar; bazen anlamamanın, bazen anlaşılmamanın acısını duyarlar.
Ve fark etseler de, etmeseler de, kimse güvende değildir artık; oysa, güvende olmak için tercih edilir susmak!
Ve vicdanımızın tek düşü olur; deliksiz uyumak!
RapCy*eMo<3
AdmineLLa^
AdmineLLa^
RapCy*eMo<3

RuH haLLeR^ü.. : sessızlık cınayettır basen! Ac10
FavoRi üLqe : sessızlık cınayettır basen! Spawo8
eMoyUzz.. : cOooqq özLeDyy.. iLo$unu

sessızlık cınayettır basen! Empty
MesajKonu: Geri: sessızlık cınayettır basen!   sessızlık cınayettır basen! Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 9:59 pm

züFrr yHaa xD
https://zbemolari.yetkin-forum.com

sessızlık cınayettır basen!
1 sayfadaki 1 sayfası